Devičanska dijeta

0

Nakon sto smo za sobom ostavili nedelje pune svečanih gozbi i kaloričnih poslastica, vreme je da se pozabavimo viškom kilograma, a u Holivudu se u poslednje vreme ponajviše priča o devičanskoj dijeti.Ako ni vi niste još čuli za nju, evo o čemu se radi.

fruits1

Nutricionista i fitnes trener poznatih, JJ Virgin je autorka ove dijete koja je vrlo jednostavna – sve što treba da uradite je da izbacite sedam namirnica iz svoje svakodnevne ishrane i možete izgubiti 3kg nedeljno!

Izbacite iz ishrane hranu koja sadrži gluten, mleko i mlečne proizvode, jaja, soju, kikiriki, šećer i veštačke zaslađivače na tri nedelje, a potom, tokom sledećeg meseca, uvodite ih postepeno u ishranu – jednu po jednu namirnicu. Prema njenim rečima, upravo su ove namirnice odgovorne za nagomilavanje suvišnih kilorama i stvaranje intolerancije na hranu. Soja može dovesti do poremećaja metabolizma, namirnice bogate glutenom oštećuju zglobove, pojavljuju se simptomi kao što su glavobolja, nadimanje, bol u zglobovima.

JJ Virgin je napisala (naravno) i knjigu sa svim detaljima ove dijete nazvane po njoj, o kojoj se više možete informisati na web sajtu The Virgin diet.

Komentari
Loading...