Generic filters
Exact matches only

Čudesni prirodni lek za ČIŠĆENJE JETRE od samo 3 sastojka! VIDEO

Najefikasniji recept za čišćenje jetre od masnoća jeste da napravite sok od cvekle i limuna sa suvim grožđem. Ne postoji bolja i zdravija detoksikacija od ove.  Taj čudesni sok za jetru delovaće pozitivno na celokupno zdravlje organizma.

 

Saznajte kako se leči masna jetra prirodnim putem. Trebaće vam samo cvekla, limun i suvo grožđe. Ovaj napitak je prava blagodet za zdravlje.

Ispijajte napitak za čišćenje masne jetre 5 dana za redom i to svako jutro na prazan stomak. Rezultati sigurno neće izostati.

 

RECEPT: VIDEO

Ovaj zdravi sok od cvekle i suvog grožđa idealno je da ispijate tokom perioda slava, božićnih i novogodišnjih praznika. Ovaj napitak čisti jetru od alkohola i preporodiće vam telo.

Potrebni sastojci:  

-Suvo grožđe 65 grama.

-Sok od dva limuna.

Cvekla 300 grama.

 

 Voda 600 ml. Zbog čega je ovaj sok toliko efikasan za masnu jetru?

Grožđice za čišćenje jetre su proveren narodni lek. Obiluju bioflavonidima. Dovoljno je da šaku grožđica natopite vodom, ujutru procedite i popijete dobijenu tečnost.

Limun će na potpuno prirodan način izbaciti toksine iz tela. Osim što pomaže jetri da bolje radi, on podstiče varenje i omogućuje redovno pražnjenje creva. Sok od cvekle uspešno regeneriše jetru.

Čisti je od masnoća i toksina na prirodan način. Idealno je da ga pijete nakon slava i praznika.

U kombinaciji sa suvim grožđicama i limunom, njegovo lekovito dejsto se pojačava.

Foto Unsplash
Autor/Izvor Dijetamesecevemene
Komentari
Loading...