Čaj za izbacivanje VODE iz organizma! RECEPT (VIDEO)

Otkrijte čaj za izbacivanje vode iz organizma od samo 3 sastojka!

Rešite nadutost stomaka i oticanje nogu prirodnim putem za 7 dana.

Fantastičan prirodni diuretik, sprečiće zadržavanje tečnosti u telu i pomoći će vam da skinete koji kilogram viška.

 Saznajte kako izbaciti vodu iz organizma prirodnim putem bez lekova i praškova iz apoteke.

 

Efikasno prirodno sredstvo za izbacivanje vode iz stomaka i otečenih stopala. Ako imate otečene noge od vrućine pijte ga svaki dan.

Iskustva su fenomenalna. Ovaj čaj za izbacivanje viška vode će vam pomoći i da smršate, odmah će vam linija biti puno bolja. Otkrijte i koja vam to ostala zdrava hrana može pomoći da manje otičete…

Najbolje se pokazao peršun za izbacivanje vode iz tela. Kada u ovaj zdravi recept dodate limun i med dobijate veoma ukusan napitak i najbolji prirodni lek za otečene noge. Za samo 7 dana u potpunosti će rešiti višak vode iz organizma. Osećaćete se lagano kao perce.

čaj
Foto: Pixabay

 

Čaj od peršuna i limuna priprema se za manje od 20 minuta. Ovaj napitak će sprečiti nadimanje stomaka kao i oticanje nogu i tokom najvrelijih letnjih dana, hidriraće vas i dati energiju. Pomoći će vam da se rešite bakterija u mokraći, očistiće pesak u bubrezima i još puno toga…Fantastičan čaj za bubrege i mokraćne kanale…

Najbolji efekti se postižu za izbacivanje vode iz stomaka, za samo nekoliko dana nećete više biti naduveni kao balon. Kada je u pitanju višak vode u nogama, potrebno je da dozirate ovaj čaj pola sata pre svakog obroka.

Čaj za izbacivanje vode iz tela se dozira po litra dnevno ukupno 7 dana pa se pravi krača pauza. Rezultati neće izostati, ako budete uporni.

 

Foto Pixabay
Autor/Izvor Dijetamesecevemene
Komentari
Loading...