Generic filters
Exact matches only

Bioenergija je pirodna terapija (VIDEO)

0

Bioenergija kao što i sama reč kaže, je životna snaga odnosno energija koju mi ljudi primamo u svoje telo da bismo bili živi.

Bioenergija je univerzalna energija i vrlo je nežna, tanka, golim okom nevidljiva, koja ima snagu i moć da pokrene ceo organizam to jest naše telo.

 

Naš život je vrlo često pod stalnim negativnim spoljnim uticajima kao što su stres, nepravilna i nezdrava ishrana i promena klime.

Ako taj spoljni uticaj potraje duže može ostaviti i značajne promene na našem energetskom polju, na našoj auri, a posle toga i na našem biću.

Bioenergija, prirodna terapija ili bioterapija je najprirodniji način pomaganja, lečenja, isceljivanja bolesne energije, a koji se ostvaruje uz pomoć sopstvene životne energije i jednog pojedinca koji ima bioenergetski potencijal veći od druge osobe.

 

Sa bio potencijalom ili snagom se osoba rađa. Kod ove vrste terapije, u principu, nijedna bolest nije neizlečiva.
U toku našeg postojanja, naš organizam konstantno emituje bio zračenje, određene frekvencije i vibracije. Na osnovu intenziteta i jačine tih vibracija može se sa velikom preciznošću odrediti koji je deo tela bolestan.bioenergija1

 

Naše telo ima sedam energetskih centara (čakri) koje su raspoređene odozdo prema gore to jest od polnih organa, kao prve čakre pa sve do temena glave, kao sedme čakre.

Svaka čakra ima svoju boju, a idući od prve prema sedmoj čakri zastupljene su ovim redom : crvena, narandžasta, žuta, zelena, plava, indigo plava i ljubičasta.

Svaka boja predstavlja jednu čakru i kontroliše organe tela koji su na tom području smešteni.

Kroz ruke bioenergetičara ispuštaju se boje, bioenergija iz svih čakri.

Oni pomoću svoje svesti uspevaju da kontrolišu taj ispust energije. Osim tog energetskog izlaska kroz njegove ruke, dešava se istovremeno i primanje energije kroz ruke.

Zbog toga se koriste obe ruke, leva koja prima i desna koja daje energiju.

 

Bioenergetičar ima sposobnost i moć da menja bio energiju kod drugih ljudi, da je odvlači iz tela, da je unosi u telo ili da je pravilno raspoređuje po celom organizmu tretirane osobe. Bioenergetičar ne bi smeo da pije alkohol, konzumira drogu i određene medicinske lekove, da bude pod stresom ili u depresiji, jer tada nema čistu energiju i ne bi smeo da tretira ljude. Bioenergetičar mora da bude opušten i smiren. Dok radi tretmane, on se energetski duboko povezuje sa energijom tretirane osobe.

 

 

Foto FreePik
Komentari
Loading...