Generic filters
Exact matches only

Biljkama protiv candide

Postoji arsenal prirodnog bilja i biljnih dodataka na raspolaganju za borbu protiv gljivice candide i drugih štetnih gljivica u telu.

ca

Predstavljamo vam neke od glavnih pretendenata.

Aloe vera

Ona pomaže kod čišćenja jetre. Jetreni filteri pretvaraju Candidu u nusprodukt i zbrinjavaju toksine iz procesa odumiranja nakon što je Candida uništena. Aloe Vera sok se može konzumirati na dnevnoj bazi (ne više od 1/4 šoljice) ili kroz kapsule.

Beli luk

Sirovi beli luk je snažan anti-gljivični borac, ali ne uništava korisne bakterije u crevima. Međutim, ubija loše bakterije, a u isto vreme uništava 24 od 26 vrsta kancerogene candide. Takođe se može utrljati na gljivičnu infekciju na koži. Može se jesti sirov, uzimati u mekanim kapsulama, ili uzeti u obliku ulja.

Ulje od klinčića

Ulje od klinčića je takođe snažan anti-gljivični borac koji takođe jača imuni sistem. Koristite 15-30 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je snažno anti-gljivično sredstvo s mnogim blagotvornim svojstvima. Uzmite jednu kašiku 1-2 puta dnevno.

Ulje čajevca

Ulje čajevca ubija bakterije, viruse i gljivice. Koristite 15-30 kapi u 2 dcl vodi, 3 puta dnevno.

Ulje origana

Ulje origana je snažno anti-gljivično i antimikrobno sredstvo. Možete uzeti 5 ili više kapi pod jezik ili razredite u vodi 2-3 puta dnevno. Takođe se može uzimati u kapsulama ili lišće origana može biti upotrebljeno za čaj. Ulje origana je takođe vrlo bogato antioksidansima.

Koloidno srebro

Uzmite 1 kašiku do 3 kašike dnevno, ali ne uzimati dugoročno.

Ekstrakti masline

Maslinovo ulje i ekstrakt maslinovog lišća direktno ne ubije gljivice; ono narušava reproduktivni ciklus gljivice. Oni takođe stabilizuju i smanjuju šećer u krvi kako bi candida gladovala. Takođe su neverovatni antioksidansi koji stimulišu imuni sistem. Mogu se uzimati u obliku kapsula, kao tonik ili kao čaj.

Undekanska kiselina

Undekanska kiselina je vrlo učinkovitog širokog spektra antivirusnog delovanja koji se uzima u obliku kapsula.

Ekstrakt semenki grejpa

Ekstrakt semenki grejpa je učinkovit protiv 100 vrsta gljivica, kao i bakterija, virusa i parazita. Ekstrakt dobro funkcioniše zajedno i sa Undekanskom kiselinom i ne šteti korisnim bakterijama u telu. Dodajte 10 kapi u 2 dcl vode, 3 puta dnevno.

Prirodni lek protiv candide
Komentari
Loading...