Alergija, intolerancija

Funkcionalni test-brz i jednostavan način da proverite i sami svoje zdravlje.

ce41ce5c5b8bfcd31b8990e980574bab_articlemain

Alergija, intolerancija ili nešto drugo?

Intoleracija na hranu I mineralno vitaminski deficit prvi su znak da problem postoji.

Mnogi od Vas se pitaju zašto dijete, tretmani i preparati koje ste koristili u želji da se rešite viška kilograma, celulita, ili nekih zdravstvenih problema nisu delovali. Šta nedostaje gotovo svakoj dijeti ili terapiji koju ste probali?

Jednostavno, nisu prilagođene potrebama Vašeg organizma.

Sve do nedavno, lekar ili terapeut je morao pogađanjem da traži uzrok Vaše gojaznosti ili zdravstvenog problema i to na osnovu onoga što ste Vi podelili sa njim ili je sam zaključio.

Danas zahvaljujući razvoju nauke I tehnike moguće je da se precizno dobiju informacije o potrebama I nedostatcima vašeg organizma. Moguće je predvidi većinu bolesti zahvaljući dostignućima iz obalsti takozvane funkcionalne dijagnostike.

Wellness consulting Life 4 You želi vam biti prijatelj i vodič u pogledu ishrane i pravilnog odnosa prema sopstvenom organizmu.

Test intolerancije na hranu je idealan za osobe koje žele preventivno da se posvete svom zdravlju i izgledu al ne podrazumeva: funkcionalnu analizu organizma niti individualne konsultacije sa nutricionistom.

Mitovi i zablude u vezi alergija…..Saznajte više….

Za one koji žele da saznaju uzrok intolerancije, alergija ili drugih zdravstvenih ili estetskih problema, i da kroz konsultacije sa nutricionistom dobiju individualni program ishrane i terapije,mogu nam se obratiti radi više informacija.

Za više informacija o alergijama i intoleranciji saznajte..

LIFE 4 YOU
Zdrave ćelije = zdrav organizam!

Jabika-Crvena

. Problem starenja izgleda i zdravlja je nešto što brine svakog čoveka..

Zamislite da vam neko kaže da je moguće:

· Zaustaviti bolest ako je imate, ma kako se ona opasno zvala.
· Da postoji način da se zaštitie od takozvanih neizlečivih bolesti da više ne morate živeti u strahu da će te jednog dana dobiti bolest koja je nasledne prirode ili koja je posledica lošeg “stila života”

Šta biste bili voljni dati kada bi vam neko rekao da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.
Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih. Medjutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv. Zato otvorite vaš um za nešto novo što će vam omogućiti da razumete kako funkcioniše vaš organizam jer će te samo tada 100% sa sigurnošću znati i verovati da On ima mehanizame za korekciju gojaznosti, celulita I lek za sve zdravstvene probleme.

Ni jedan estetski ili zdravstveni problem ne nastaje odjednom, on se postepeno razvija, a da nismo ni svesni opasnosti

Krenimo redom. Saznajte koji su uzroci zdravstvenih problema.

U svim slučajevima “tajanstvenih” estetski I zdravstvenih oboljenja kao što su: gojaznost (I to je bolest), alergije, migrene, hipertenzija, artritis, dijabetes, epilepsija, kancer,hiv …alaze se ne baš tako tajanstveni uzročnici:
Nedostatak informacija I· nemogućnost slobodnog izbora.

Cell recovery (obnova ćelije) suština kojom se trebate baviti.

Regeneracija na ćeliskom nivou je suština kojom bi medicina budućnosti trebala da se pozavbavi.

Samo ako su one zdrave I dobro funkcionišu može biti zdrav I organizam, a samo pravilnim radom svih organa I mi možemo biti zdravi.

Mi se ne bavimo bolestima mi govorimo o podmladjivanju i zdravlju vaših ćelija.

I pored ogromnog novca koji se ulaže u pronalaženja “čarobnog” leka za “neizlečive” bolest i revolucionarnog dijeta I tretmana za estetske probleme poput gojaznosti I celulita još uvek nema rezultata.

Da li je to moguće ili mi , nismo obavešteni.?

Kako je moguće da i pored toga što postoji preko 6000 naučnih radova u svetskoj naučnoj literature, o deletvornosti I ispravnosti različitih integrativnih metoda informacije o njima čuvaju kao tajna od javnosti.

Zašto je to tako?

Jedno je sigurno, nemoguće je znati koliko će mo živeti, ali zašto ne preduprediti nešto što se može sprečiti bez ikakvih kontraindikacija.

Medikametozni test-(funkcionalne procena svega sto zelite da unesete u vas organizam pre nego popijete za bilo koju terapiju ili hranu.

Nemojte bacati novac na proizvode koji ne samo da vam neće rešiti estetski ili zdravstveni problem nego vam mogu škoditi.Dabas zahvaljujući razvoju nauke i tehnike mogće je uz pomoc medikamentoznig testa saznate kako neki proizvod, ili terapija deluju na vaš organizam pre nego što ga počnemo primenjivati.

clip_image001_thumb
Zašto je to važno? Pa zašto nesto piti ili jesti a da nismo sigurni kako to utice na nas organizam i hoće li nam to pomoći ili ne.

Kako prepoznati dobar dietetski proizvod i kako preduprediti neželjene reakcije na hranu, vitamine, dijetetske proizvode, kozmetiku….

Komentari
Loading...