ACP Autologna Kondicionirana Plazma Najnovija metoda podmladivanja

ACP Autologna Kondicionirana Plazma Najnovija metoda podmladivanja

acpvelika

Prirodni eliksir mladosti
AUTOLOGNA BIOSTIMULAClJA PODRAZUMEVA KORIŠĆENJE SOPSTVENIH RESURSA ZA PODMLAĐIVANJE TKIVA.
POMOĆU FAKTORA RASTA ĆELIJA, AKTIVIRAJU SE ĆELIJE ORGANIZMA I STIMULlŠE REGENERACIJA TKIVA SAMIM TIM SE VRŠI PODMLAĐIVANJE. POSEBNO SE

UKLJANJAJU BORE
Oćuvanje mladalačkog izgleda o kojem ste maštali do pre nekog vremena postalo je moguće, sad možete da odahnete i sve manje brinete zbog prolaza vremena.

Autologna plazma biostimulacija je sve ono za čime se vekovima tragalo. Sada smo u mogućnosti da se podmladimo sa sopstvenim resursima na veoma prirodan I siguran način.

Kako deluje atologna plazma biostimulacija
Biostimulacija Autolognom kondicioniranom plazmom podrazumeva stimulactju stem ćelija kože i potkožnog masnog tkiva GF growth faktorom, faktororn rasta ćelija, iz sopstvene krvne plazme, čime se postiže prirodna regeneracija kože.

Ova metoda je nastala iz iskustva koja su nastala u tretiranju oštećenog tkiva u ortopediji, opekotina, rana I sl.. U ovom trenutku ova metoda je osnova za budući razvoj ovih grana medicine.

Kod terapije podmlađivanja ACP metodom lokalno se tretiraju bore, regije vrata, lica, dekoltea kao I ostalih delova tela. Ovom metodom mogu se rešavati problem nastali hiperpigmentacije usled starenja kože.

Posle pregleda lekara specijaliste estetske hirurgije, određuje se broj tretmana. Obično su potrebna dva tretmana. Drugi tretman je posle sedam dana, eventualni treći tretman je posle 6 meseci. Posle toga dovoljno je jedanput godišnjje.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite.

Promotivna cena je 180€ po jednom tretmanu

Alfamedic
Komentari
Loading...