3 efikasna načina za uklanjanje bora

Starenje je sasvim normalan proces, u kojem koža gubi svoju fleksibilnost i počinje pojava bora. Iako ne možemo vratiti vreme unazad, možemo usporiti faktore starenja kože sa ova tri jednostavna načina.

booooor

Krema sa zaštitnim faktorom je obvezna

Ako želite lepu i glatku kožu s manje bora, redovno brinite o svojoj koži. Svako jutro operite lice, uveče pred spavanje uklonite šminku, kad god ste izloženi suncu trebate staviti kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

Prirodna maska od jogurta

Nanesite masku na čisto lice, koju će te pripremiti na sledeći način. Pomešajte 1 kašiku jogurta s 1 kašikom meda, pola kašike soka od pomorandže i pola banane. Ove sastojke dobro izmešajte sve dok ne postanu ujednačeni i u kremastom obliku. Masku nanesite na lice i ostavite da deluje najmanje 15 minuta, a zatim je isperite mlakom vodom. Jogurt i med smanjiće  pore, sok od pomorandže će ih zagladiti, dok će banana hidratizirti kožu i učinit će je dosta mlađom.

Svež limun za čvršću kožu

Sok od limuna i limun su super namirnice za smanjivanje bora i proširene pore. Isecite svež limuna i utrljajte ga dobro po licu i vratu. Budući da sok od limuna ima tendenciju da osuši kožu, nakon što se osuši nanesite hidratantnu kremu. Ostavite da deluje 60 minuta, zatim ga isperite mlakom vodom.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...