• Naš tim
  • Marketing
  • Kontakt
  • Powered by Ajaxy

Zašto je akupunktura dobra?

24.09.2013. | Postavio Više

Potražite članak....
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Akupunktura leči širok spektar bolesti i stanja, a najefikasnija je u olakšavanju glavobolja i bolova u leđima. Ipak, to nisu jedine njene pozitivne strane.

Akupunktura

Predstavljamo vam nekoliko razloga da se odlučite na akupunkturu.

1. Potpuno je prirodna

Ako niste pristalica uzimanja lekova za svaku sitnicu, sigurno ćete biti zadovoljni akupunkturom, jer je potpuno prirodna.

2. Pomaže vaš imuni sistem

Mnogo istraživanja dokazalo je da je akupunktura dobra za imunitet, što znači da ćete uz pomoć iglica moći da proizvodite više belih krvnih zrnaca, boraca protiv infekcija.

3. Leči mnogo stanja

Akupunktura leči veoma mnogo zdravstvenih problema. Ublažava bolove, pomaže u odvikavanju od narkotika, olakšava simptome alergije, depresije i u nekim slučajevima čak i steriliteta. Takođe, olakšava pacijentima koji boluju od kancera nuspojave hemioterapije.

Loading...

4. Brzo isceljuje

Mnogi stručnjaci za akupunkturu tvrde da zabadanjem iglica može doći do bržeg isceljivanja rana i povreda. Veruje se da je po sredi to što su ljudi posle tretmana obično opušteni i smireni, pa se telo bez stresa brže regeneriše.

5. Može rešiti više problema odjednom

Ako imate više zdravstvenih problema, akupunktura može pomoći svakom od njih. To je mnogo bolje, nego da uzimate lekove za svako stanje ponaosob.

Takođe, dobra stvar je što akupunktura neće izmeniti delovanje drugih lekova koje pijete.

6. Poboljšava opšte zdravlje

Dakle, akupunktura nema neželjene efekte, potpuno je prirodna, ne čini vas pospanim ili dezorijentisanim i čini da se posle tretmana osetite potpuno opušteno.

To je više nego dovoljno razloga da pribegnete akupunkturi i pronađete odličnu alternativu brojnim lekovima koji samo maskiraju zdravstveni problem koji imate.

b92.net
loading...

Ostavi Komentar

kometari

Kategorija: Akupunktura, Alternativna medicina

avatar

O autoru ()

Redakcija

Comments are closed.

Read previous post:
Da li ste za alternativnu medicinu?

Otkad je Ministarstvo zdravlja pre pet godina ozvaničilo upotrebu alternativnih metoda, kao dopunskih u lečenju, dijagnostici i rehabilitaciji, u Srbiji...

Posle Vijagre – sprej koji pomaže muškarcima

Jedan od naučnika koji su stvorili Vijagru, Majk Vajli, ima novi hit za muškarce - "Tempe" - lek protiv preuranjene...

NASPAVAJTE SE: Nesanica goji!

Verovali ili ne, količina sna utiče na izbor kvaliteta namirnica koje ćemo kupiti u prodavnici i količinu hrane koju ćemo...

Previše bakra izaziva Alchajmerovu bolest

Naučnici su izučavali vezu bakra i rizika za oboljevanje od Alchajmerove bolesti Kako tvrde američki naučnici sa Ročester univerziteta, preveliki...

6 razloga da pijete vise vode

Znamo da nam se organizam sastoji od 65% vode pa i više, znamo da je neophodno unositi što više tečnosti...

Close