>

Rak debelog creva,Ovo ubija 93% raka debelog creva za samo 2 dana!

1


Tumor debelog creva spada među najčešće tipove malignosti i kod muškaraca i kod žena. Uprkos mnogim konvencionalnim tretmanima koji mogu sprečiti ovu bolest, stručnjaci i dalje veruju da nema dovoljno istraživanja koje bi podržale njihovu sigurnost.

Pošto nauka i dalje komanduje farmaceutskim biznisom i najveći broj terapeutskih istraživanja je i dalje subvencionisana od strane farmaceutskih organizacija, ona ostaju i dalje suštinski usresređena na stvaranje novčane dobiti, a ne osiguranju zdravlja čoveka.

Jedan fantastičan slučaj potiče sa Univerziteta u Adelejdu, iz Australije, gde su naučnici pronašli da laurinski koroziv (koji čini polovinu sastava kokosovog ulja) može uništiti više od 93% ćelija raka debelog creva kod ljudi, oko 48 sati nakon tretmana.

 

Moćni kokos

Sposobnost kokosovog ulja da se bori sa razvojem kancera je nedavno otkrivena ali je njegova produktivnost prilikom tretiranja raznih oboljenja već dugo poznata.

Kao lek za sve, kokosovo ulje je pravo oružje za borbu protiv raznih infekcija, mikroorganizama i parazita, a takođe se koristi i za prerađivanje, lečenje jetre i saniranje kožnih problema i rana.

Kokosovo ulje se takođe odnedavno koristi i za tretiranje pacijenata koji pate od srčanih bolesti, Alchajmerove bolesti i dijabetesa.

Njegova energija potiče od laurinskog koroziva koji oštećuje loše ćelije stvarajući oksidativnu anksioznost i postepeno smanjujući celokupne nivoe glutationa koji su potrebni ćelijama u razvoju da bi se osigurale od oksidativne anksioznosti ili prekomernog prisustva radikala kiseonika.

 

Probe su izvršene in vitro u petrijevoj posudi i na pacovima sa istim rezultatima u oba testa.

Sjajni efekti

Loading...

Klinički izveštaji iz Američkog udruženja za ishranu su demonstrirali da mast u kokosovom ulju „može biti vredna kod lečenja poput dijabetesa, osteoporoze, viralnih bolesti (mononukleoze, hepatitisa C, herpesa,…), bolesti bešike, Kronove bolesti, kao i malignosti.“

Takođe je bilo demonstrirano da kokosovo ulje može ublažiti simptome hemoterapije. Zbog ovakvih rezultata je izuzetno žalosno što farmaceutske kompanije ne žele da podrže dodatna istraživanja o sjajnom uticaju ovog ulja.

 

Mnogi su pročitali i ove tekstove:

Webtribune.rs
loading...

Ostavi Komentar

kometari

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Read previous post:
Proleće i alergije na hranu

Bezazlenu stvar iz okoline, poput hrane ili polena, naše telo ponekad tumači kao opasnost i pri tom pokreće burnu odbrambenu...

Polen guši u proleće,kako sprečiti

Polen guši u proleće  Primarijus dr Olika Drobnjak-Tomašek, alergolog imunolog, o razlozima nastanka i lečenju sve češćih respiratornih alergija  ...

Alergija-pripremite se za novu sezonu alergija

Alergije-Sa prvim toplim danima kreće sezona cvetanja drveća, što kod osoba alergičnih na polen izaziva niz neprijatnih simptoma, kao što...

Hormonska terapija raka dojke

Ćelije raka dojke mogu biti osetljive na prisustvo ženskih polnih hormona. Estrogen i progesteron se luče u ćelijama janika. Ovi hormoni utiču na rast...

Trostruko negativni rak dojke ne sadrži tri najvažnija markera

Jedno od najgorih iskustava koje žena može da ima je da joj lekar kaže: «Vi imate rak dojke». I, dok...

Close