• Naš tim
  • Marketing
  • Kontakt
  • Powered by Ajaxy

Ovo će vam sigurno popraviti raspoloženje

28.07.2017. | Postavio Više

Potražite članak....
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mirisi pojedinih eteričnih ulja mogu probuditi pozitivne emocije, delovati umirujuće, pa čak i delovati kao afrodizijak.

Ovih par eteričnih ulja mogu popraviti vaše raspoloženje i podstaći osećaj sreće.

Eterično ulje lavande

Miris ovog ulja ima umirujući učinak, te pomaže u kontroli stresa. Lavanda pomaže kod otklanjanja nervoze i deluje kao antidepresiv, a ujedno pomaže i kod glavobolje i migrene.

Eterično ulje jasmina

Ovo ulje deluje relaksirajuće i pomaže kod otpuštanja nervoze, te deluje antidepresivno. Eterično ulje jasmina budi osećaj samopouzdanja, poverenja u sebe i pomaže u revitaliziranju energije. Ovo ulje idealan je izbor kada želite da se osećate dobro u svojoj koži, trebate samopouzdanje i osećaj poletnosti i vitalnosti.

Eterično ulje ruzmarina

Ovo ulje poboljšava koncentraciju i pamćenje i pomaže kod otklanjanja umora. Miris ovog ulja pomaže kod glavolje i daje osećaj energije i vitalnosti. Ovo ulje takođe pomaže kod uklanjanja mišićnih bolova nastalih usled zamora, te je stoga idealno za opuštanje i “vraćanje energije” nakon umornog radnog dana.

Loading...

Eterično ulje cimeta

Ovo ulje ima stimulativno delovanje i pomaže u otklanjanju osećaja zamora i iscrpljenosti. Eterično ulje cimeta poboljšava koncentraciju, fokusiranje i pamćenje, te je idealno (kao i ulje ruzmarina i mente) za obavljanje menalnih aktinosti, poput učenja ili umnog rada na poslu.

Eterično ulje mente

Ovo ulje trenutno poboljšava koncetraciju, daje energiju, stimuliše jasno rasuđivanje, te stimuliše um. Ovo ulje idelano je za osvežavanje prostora, te kao “pomoćno sredstvo” tokom učenja ili obavljanja bilo koje umne aktivnosti.

Drugima se dopalo i ovo:
loading...

Ostavi Komentar

kometari

Tagovi:

Kategorija: Aromaterapija, Prirodni lekovi, Zdravlje i Lepota, Živeti zdravo

avatar

O autoru ()

Redakcija Kućni Lekar: Vaš vodič do savršenog zdravlja

Comments are closed.

Read previous post:
Očistite svoje lice ovom maskom

Maske za lice s biljkom neem i glinom predstavljaju odlično rešenje za probleme masne kože jer oboje pomažu kod uspostavljanja...

Oslobodite se hroničnog bola na ovaj način

Limun nas čuva od mnogih zdravstvenih poremećaja i bolesti.   On poboljšava rad našeg želucda, creva, imunog sistema, jetru. Koru...

Evo nekoliko saveta kojima ćete sprečiti propadanje hrskavice

Hrskavica može lako da se ošteti i bude vrlo bolna, zbog toga naučite kako da vodite računa o njoj. Hrskavica...

Napitak koji čisti krv i jača srce

Ovaj napitak čisti krvne sudove i poboljšava rad srca, jača imuni sistem a na sve to i ubrzava metabolizam. Onda...

Melemi koji pomažu kod opekotina od sunca

Ako pri ruci nemate odgovarajuću kremu koja će vam pomoći da ublažite tegobe poput crvenila, bolova i peckanja, napravite domaće...

Close