Ovim sastojcima očistite arterije i sačuvajte vaše srce

120

Arterije su glavni transporteri kiseonika i hranljivih materija do srca i drugih organa. Zato su ovi krvni sudovi od ključnog značaja za naše zdravlje i veoma je bitno da ne budu začepljeni.

art

Ova tri korisna sastojka mogu potpuno očistiti začepljene arterije eliminišući masti iz krvi. Kada se pomešaju, dobija se ukusan i zdrav napitak.

Ovim napitkom smanjićete masti u telu, brzo će raskrčiti koronarne arterije, očistiti jetru, zaštititi od bakterija i virusa. Oslobodiće vas slobodnih radikala i infekcija koje imaju negativan uticaj na protok krvi i potpuno će ojačati vaš imuni sistem.

Recept:

Sastojci:

  • 8 limunova
  • 4 litra čiste vode
  • komad đumbira veličine 4-5 cm
  • 8 čena belog luka

Priprema:

Pre nego što isečete limunove na komade, operite ih dobro. Oljuštite đumbir i beli luk i sve sastojke ubacite u blender. Kada su sastojci sjedinjeni, prebacite smesu u šerpu.

Na kraju sipajte vodu i kuvajte. Skinite šerpu sa ringle kada počne da vri. Sačekajte dok se smesa ohladi, a zatim procedite. Sipajte pripremljen napitak u boce.

Primena:

Ovaj napitak se konzumira svaki dan, dva sata pre obroka na prazan stomak. Tokom tretmana, trebalo bi da budete fizički aktivni najmanje tri puta nedeljno.

Odaberite hranu koja čisti arterije!

Komentari su zatvoreni..