>

Otkriven moćan recept koji leči dijabetes za samo 5 minuta!

1


Revolucionarno otkriće.
Dijabetes je veoma ozbiljno oboljenje, koje može da ima čak i fatalne posledice, a u današnje vreme je jako često. Vremenom, ova bolest može da uzrokuje oštećenje bubrega, nerava, slepilo, pa čak i da izazove komplikacije nakon kojih je neophodna amputacija udova.

Prema podacima Svetske dijabetes federacije, Filipini su na prvom mestu kada je reč o broju obolelih od dijabetesa, i to je razlog zbog kojeg se jedan lekar sa Filipina fokusirao baš na istraživanje ove bolesti.

Dr Haime Daj-Lijako (82) je specijalista za oboljenja metabolizma, a posvetio se pronalaženju leka protiv ove opake bolesti. Danas, čini se da je na pomolu nešto revolucionarno!

Naime, doktor je nakon dugogodišnjeg istraživanja izneo tvrdnje da dijabetes ne izazivaju slatkiši u ishrani, već nedostatak pet specifičnih minerala u organizmu! Drugim rečima, ukoliko osoba jede hranu kojom može telu da obezbedi dovoljne količine ovih minerala, može da jede šta god želi.

Loading...

U pitanju su vanadijum, bakar, cink, mangan i hrom. Kako biste obezbedili telu dovoljni ovih materija, Dr Haime preporučuje sledeći recept:

Iseckajte 12 ljutih paprika sorte siling labuyo, pomešajte ih sa 2 sveža jajeta i pola kašičice morske soli.

Popijte mešavinu i svi minerali će biti nadoknađeni za 5 minuta.

Pogledajte priču o ovom leku:

 

Srodni članci:

Izvor:SD

 
loading...

Ostavi Komentar

kometari

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Read previous post:
Posledice nedostatka vitamina K

Vitamin K učestvuje kao koenzim u karboksilaciji glutaminske kiseline na prekursorima spomenutih faktora koagulacije, čime oni dobijaju sposobnost da vežu...

Problem ispucalih usana- Simptomi i lečenje

Mnogi smatraju da je pucanje usana problem koji se javlja tokom zimskih meseci, ali se suve i ispucale usne mogu...

Opasan zastoj disanja

Oko 400.000 osoba u Srbiji pati od poremećaja spavanja upozorava docent dr Miodrag Vukčević, načelnik Odeljenja pulmologije u KBC „Bežanijska...

Biljke koje će vam pomoći pri skidanju kilograma

Ove biljke će vam pomoći kod skidanja viška kilograma. PERŠUN Ovo je prirodni diuretik, pa će vam umnogome pomoći da...

Pomoć deci koja imaju autizam

Lečenje autizma treba početi čim se kod deteta dijagnostikuje autizam, jer se tada postižu najbolji rezultati.   Kod težih oblika...

Close