Napitak za lečenje infekcija, jačanje imuniteta…

272

Ovim napitkom lečite i sprečavate začepljenja arterija (ateroskleroze), regulisanje povišenog holesterola, umor, infekcije i prehlade, intenzivno jačate imuni sistem, čistite jetru…

hj

Ovaj lekoviti napitak sadrži samo četiri sastojka.

Sastojci:

  • 4 velike glavice belog luka
  • 4 cela limuna sa korom
  • koren đumbira (oko 3-4cm) ili dve kašike rendanog
  • 2 litra vode

Priprema:

Operite limun i isecite ga na komade. Oljuštite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom stavite u blender i dobro izblendirajte, dok ne dobijete kompaktnu smesu. Mešavinu stavite u metalnu posudu, sipajte 2 litra vode i mešajte sve do tačke ključanja. Na kraju sačekajte da se ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i sipajte u staklene flaše.

Primena:

Napitak se konzumira svaki dan po jednu čašu od 2 dl, i to najmanje 2 sata pre obroka ili na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.

Tretman ovim eliksirom traje 3 nedelje, sa dnevnim unosom od jedne čaše. Nakon toga bi trebalo da se napravi pauza od nedelju dana i posle toga ponovo možete nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Nakon 3 nedelje korišćenja ovog napitka osetićete da vam se telo značajno oporavilo i preporodilo.

Ovaj napitak je posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu koji uzrokuje stvaranje kamena u bubregu, kao i vaskularna zagušenja.

Čaj od đumbira ublažava razne tegobe

Komentari su zatvoreni..