Način na koji ćete se rešiti bradavica za samo 10 dana!

226

Bradavice su male, grube izrasline, koje liče na karfiol ili čvrst plik, i mogu da se jave svuda: na licu, oko usta, nosa, na koži glave i na čelu. Međutim, bradavice se najčešće pojavljuju na rukama, naročito kod dece.

moi

Postoji nekoliko tipova bradavica, uključujući obične bradavice, ravne bradavice, bradavice na stopalu.

Bradavice se javljaju zbog virusne infekcije, uzročnik je humani papiloma virus. Telo obično razvija otpornost na infekciju i često dolazi do njihovog spontanog povlačenja. Ako to nije slučaj, onda bradavice treba lečiti.

Obične bradavice su ružičaste izrasline na koži i mogu se ukloniti sa ruku, lica, grudi i vrata pomoću biljnih preparata, i to za samo nekoliko nedelja.

Prirodno rešenje za uklanjanje bradavica

1. Umočite gazu u penu od piva i stavljajte ovu oblogu na bradavice na rukama. Ovaj tretman se takođe može koristiti za sve delove tela gde se javljaju bradavice. Ponavljajte ovaj efikasan tretman svaki dan, dok bradavice ne nestanu.

2. Morska voda takođe može biti veoma korisna, jer sadrži minerale, so i jod, koji utiču na oporavljanje kože i sušenje bradavica.

3. Uzmite malo čuvarkuće, zgnječite list biljke i dodajte malo morske soli. Ostavite da se otopi. Zatim, natopite zavoj mešavinom i stavite ga direktno na bradavice i držite tako neko vreme. Za bolje rezultate, ponavljajte ovaj metod najmanje 10 dana.

Mnogima se dopalo i ovo:

 

 

 

Komentari su zatvoreni..