• Naš tim
  • Marketing
  • Kontakt
  • Powered by Ajaxy

Koliko kilograma je dozvoljeno da izgubite za nedelju dana?

17.05.2014. | Postavio Više

Potražite članak....
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Verovatno ste čuli za neku osobu koja je uspela za samo nedelju dana da izgubi čak 5 kilograma. Brojne dijete to obećavaju, ali to definitivno nije najzdraviji način mršavljenja.

mrssss

Kada se pridržavate svih pravila zdrave ishrane i fizičke aktivnosti, za nedelju dana ćete izgubiti 1 do 2 kilograma. Ali, to nije kod svake osobe isto. Sve zavisi od vaše početne telesnoj težini i vašim navikama pre započinjanja programa mršavljenja.

Naime, što više kilograma viška imate, to ćete na početku brže gubiti kilograme i rezultati će biti dramatičniji.

Takođe, ako su vaše životne navike bile nezdrave, vrlo brzo ćete primetiti prve rezultate nakon usvajanja zdravih navika.

Loading...

Ako se već hranite poprilično zdravo i redovno vežbate, suvišne kilograme će vam biti nešto teže skinuti. Ako na početku i izgubite više kilograma, trebate znati da je to samo izgubljena voda.

Kilogrami koje možete izgubiti i kilogrami koje trebate izgubiti su dve različite stvari. Ako želite izgubiti suvišne kilograme tako da vam se oni ni ne vrate, onda to radite polako i sigurno. To je od 0.5 do 1 kilogram nedeljno. Na taj način će rezultati biti trajni i lakše ćete ih kasnije održavati.

Ako zaista želite brzo smršati, a da ne narušite dugoročni učinak, stručnjaci preporučuju da smanjite dnevni unos kalorija i radite intervalne treninge.

To će vam pomoći da pospešite gubitak kilograma, a da ne preopteretite dnevni raspored niti usporite metabolizam.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]loading...

Ostavi Komentar

kometari

Tagovi:

Kategorija: Dijete, Duh i telo, Lifestyle, Pravilna ishrana, Zdravi saveti, Zdravlje i Lepota

avatar

O autoru ()

Redakcija Kućni Lekar: Vaš vodič do savršenog zdravlja

Comments are closed.

Read previous post:
Tajni sastojak za lepotu – ananas

Ananas više nije rezervisan za egzotične koktele, dame! Ovo ukusno tropsko voće uskoro bi moglo postati jedan od najpopularnijih sastojaka...

Rešite se herpesa za samo 12 sati prirodnim putem

Predstavljamo vam prirodni lek kojim se na brz način rešavate  herpesa Uzmite češanj belog luka, sitno iseckajte i stavite ga...

Nizak krvni pritisak (hipotenzija)

Nizak krvni pritisak (hipotenzija) izaziva neprijatne tegobe: umor, pospanost, iscrpljenost, glavobolju i pad koncentracije. Savetujemo vas kako da ih se...

Keleraba – rudnik vitamina C i gvožđa

Iz nekih razloga keleraba svrstana je u red kupusnjača, mada osim listova, po izgledu, nema ničeg zajedničkog sa ostalim lisnatim...

Kada je prekasno za začeće?

Žene se sve kasnije odlučuju na začeće. Sve duže se ostvaruju na području karijere, zbog čega se na začeće često...

Close