• Naš tim
  • Marketing
  • Kontakt
  • Powered by Ajaxy

Dioptrija više nije prepreka za vaš potpuni užitak u životu

13.06.2016. | Postavio Više

Potražite članak....
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SIGURAN PUT DO SAVRŠENOG VIDA
Naočare ili sočiva? Ni jedno ni drugo! Prateći naš vodič do savršenog vida naićićete na brze i korisne savete koji će naočare i sočiva pretvoriti u vašu prošlost i označiti „start“ uživanja u svemu što vam je do sada bilo uskraćeno.

@MEDIGROUP (2)

Lasersko uklanjanje dioptrije, zbog jednostavnosti, brzine, isključivanja bola i post operativnih komplikacija, koristi oko milion i po pacijenata svake godine, a posebno oni koji krv i igle zaobilaze u širokom luku.

Loading...

KORAK 1: Utvrdite tačnu dijagnozu
Ukoliko samo prepoznajete simptome slabovidosti, a nemate postavljenu dijagnozu od strane oftalmologa, jako je bitno da proverite postojanje i veličinu dioptrije na oba oka. Rezultati ovog pregleda će odrediti koji je naredni korak najbolji za vas. Odaberite lasersku metodu koja rešava vaš problem sa vidom.
KORAK 2: Odaberite pouzdanu ustanovu i očnog hirurga
Gаrаncijа za pouzdаno i uspešno uklаnjаnje dioptrije su najsаvremenija laserska tehnologija i iskusan tim očnih hirurga u zdravstvenoj ustanovi koju birate. Preporuke koje će vas opredeliti zа ustanovu i hirurga su broj urаđenih intervencijа, iskustvo u dаtoj oblаsti, prаćenje i rаzvoj novih tehnologijа, nаučne i edukаtivne аktivnosti.
KORAK 3: Pripremni pregled
Ovaj pregled je obiman i bitan jer utvrđuje da li ste dobar kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Vaš hirurg će vam dozvoliti intervenciju samo ukoliko su oko i rožnjača u celini zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja. Pored toga, ovim pregledom se utvrđuju i mogućnosti za različite metode laserskog uklanjanja dioptrije koje mogu trajno rešiti vašu konkretnu dijagnozu.
KORAK 4: Opredeljujete se za vrstu zahvata
Danas najpopularnija i metoda na koju se uglavnom i misli kada se pomene lasersko skidanje dioptrije je LASIK metoda koja se radi uz pomoć dve vrste lasera: Mikrokeratom i Femto laserom. Femto laser je poslednja reč tehnologije u ovoj oblasti medicine i koristi se jedino u specijalističkoj oftalmološkoj klinici Miloš u Beogradu koja je članica MediGroup, vodećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji. LASIK metoda uklanjanja dioptrije upotrebom Femto lasera je pouzdana i potpuno bezbolna, traje svega nekoliko minuta po oku i prve rezultate daje gotovo odmah, bez prepreka da po završetku zahvata nastavite sa svojim svakodnevnim aktivnostima.
KORAK 5: Informišite se o aktuelnim popustima
Do sada su poznate brojne potvrde o uspešnosti ove metode uklanjanja dioptrije, ali se ovaj zahvat, pored medicinskih priprema, planira i u pogledu finansija. Dobro se informišite prilikom odabira ustanove u kojoj ćete raditi zahvata da li postoje aktuelne akcijske cene ili popusti. Pomenuta Miloš klinika u okviru letnje akcije nudi znatno niže cene na lasersko skidanje dioptrije. Ova klinika jedina u regionu poseduje Femto laser, a jaka preporuka je i više od 40 hiljada zadovoljnih pacijenata i iskustvo od preko 15 godina u refraktivnoj hirurgiji.
Pojava eventualnih komplikacija prilikom laserskog uklanjanja dioptrije je manja od 1%, a krajnji rezultat je trajni i u potpunosti stabilizovan vid. Naša preporuka je da, ukoliko ste koristili naočare ili sočiva prilikom čitanja našeg teksta, korak po korak, sigurno dođete do savršenog vida.

rs_MilosKlinika
loading...

Ostavi Komentar

kometari

Tagovi:

Kategorija: Dioptrija, MediGroup, Oftalmologija

avatar

O autoru ()

Redakcija

Comments are closed.

Read previous post:
Prirodna rešenja za nizak pritisak

Obzirom na to da nizak krvni pritisak (hipotenzija) nije toliko štetan po zdravlje, u poređenju sa visokim krvnim pritiskom (hipertenzija),...

Razlozi učestalog mokrenja

Učestalo mokrenje može biti bezbolno ili bolno,a mnogo se češće javlja u žena, još češće u trudnoći,a ne mora uvek...

Zdravi zubi

Većina ljudi smatra lep i zdrav osmeh privlačnim. Pitanje koje se često postavlja stomatolozima jeste šta treba raditi i čega...

Uticaj vremenskih promena na zdravlje

Nagla promena vremena iz hladnog u toplo ili obrnuto, koju upravo ovih dana doživljavamo, nije bezopasna ni za zdrave, a...

Poremećaj rada štitaste žlezde

Štitasta žlezda je žlezda sa unutrašnjim lučenjem oblika leptira ili štita lokalizovana u vratu,koja svojim radom učestvuje u gotovo svim...

Close